کتاب راهنمای آشپزی صنعتی تهیه شده توسط شرکت فرصت افرین قرن که بنده نیز بعنوان یکی از همکاران در آن ایفای نقش نموده ام کتابی است تخصصی برای آشپزهای شاغل و دانشجویان آشپزی و کسانی که علاقه به فراگیری اصول علمی و کاربردی آشپزی دارند.
این کتاب در 14 فصل به شرح زیر می باشد:
طراحی منو- طراحی آشپزخانه- انبارداری،کنترل و نگهداری موادغذایی- سازماندهی آشپزخانه ها-آماده سازی-روش های پخت-پرسیون و سرو کردن-استانداردهای دستور طبخ-تجهیزات آشپزخانه-سس های گرم و سرد-صبحانه پزی-پخت انبوه-ریسیپی کارت ها و دستورالعمل های پخت-اصطلاحات انگلیسی آشپزی رایج در آشپزخانه های صنعتی
برای تهیه این کتاب با شماره 09191182313 و یا از طریق سایت دیوار و سایت شیپور می توانید اقدام نمایید.
همچنین برای ارتباط با اعضای تیم آشپزی و آشنایی با شرح خدمات و سوابق تیم به لینک زیر مراجعه نمایید.
شرح خدمات تیم ملی آشپزی موسیقی خوراک و سوابق
عنوان: معرفی تیم ملی آشپزی موسیقی خوراک
توضیحات: آشپزها و سرآشپزها و مدیران آشپزخانه صنعتی
- ۰۱/۱۱/۱۳