وقتی برای روزهای ملی فراوانی که در تقویم ما ثبت شده است از سوی صنف و صنعت و افراد دخیل در آن مناسبت هیچ گزارش مستند به آمار قابل صحت سنجی بیرون نمی آید چه لزومی به وجود چنین روز ملی ای در تقویم کشور می باشد؟
حتی اگر آمار مستند و موثقی نیز بیرون بیاید متناسب با تعداد مخاطب می بایستی بزرگ یا کوچک شود یعنی اگر مخاطبش در چندسال پیاپی کمتر و کمتر شده است بنابراین روز ملی نیاز نیست باشد و لازم است که به روز استان یا ایالت باشد؟!
چنانچه این رویه پیش گرفته شود منجر به 1-حذف زائدات دیدبصری،شنیداری و تفکری می شود 2- کمتر تلف شدن وقت نمایندگان مجلس میلی و وزارتخانه ها 3-تلاش مضاعف صنف و صنعت درگیر در آن روز ملی برای برجسته نمودن دستاوردهایشان می شود 4-تعطیلی ها یا نیمه تعطیلی ها یا وقفه در انجام کارها بدلیل برگزاری انواع رویداد حذف می شود.
بنابراین همه مشکلات جامعه از خود مردم برمی خیزد و چنانچه مردمانی به صحت این مطالب پی می برند ولی دم نمی زنند بنابراین از حکومت و دولت که آینه ی تمام قد ما هستند نیز نمی توان چنین انتظاری را داشت چون از آنها نمی خواهیم که اصلاح امور بدین شکل نمایند.
کلمات کلیدی:غذای پرسنلی،غذای شرکتی،غذای مهمونی، سامانه معاملات خوراک،غذای مراسم،پک ترحیم،غذای نذری،افطاری سحری ماه رمضان،پیمانکار آشپزخانه،تهیه طبخ و توزیع غذا،خدمات رفاهی،خوراک دام،غذای شب عید،کباب،شله زرد پر گلاب،قورمه سبزی،قیمه نثار،کرفس، دیزی، کوکو، عدس پلو، فسنجان، کرفس،آشپز،غذای خوب، شکوه طعم و رنگ
- ۰۱/۱۱/۲۱