آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

هنر آشپزی، هنر موسیقی، هنر مدیریت رستوران چلوکبابی پیتزافروشی، هنر مدیریت کشور

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

هنر آشپزی، هنر موسیقی، هنر مدیریت رستوران چلوکبابی پیتزافروشی، هنر مدیریت کشور

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، ابزاری هستند تا بتوانیم لذت بیشتری از غذا خوردن ونوشیدن ببریم ابزاری هستند برای برقراری ارتباط بین انسانها با یکدیگر در داخل و خارج کشور. درصورتیکه بتوانیم از این ابزارهای هنری برای توسعه کسب و کارمان استفاده بهینه کنیم شاید بتوانیم در مدیریت کشور نقشی ایفا نماییم.اصول کشورداری مشابه اصول آشپزی می باشند که بایستی از ملغمه ای شلوغ ، یک ترکیب زیبا و خوشمزه و خوش عطر و بو و لطیف بیرون بیاوریم.

  • ۰
  • ۰

کتاب راهنمای آشپزی صنعتی

فصل اول:طراحی منو 17صفحه

منوغذایی-انواع منو-ساختارمنو-طراحی منو-فهرست بندی طراحی منو-غذاهای اصلی-منوناهار-منو شام

فصل دوم:طراحی آشپزخانه 16صفحه

آشپزخانه ها و تفاوت های فیزیکی آنان- پلان چندنمونه آشپزخانه گرم و سرد با تجهیزات-تاثیرمنوغذایی بر فرآیند طراحی و چیدمان آشپزخانه ها

فصل سوم:انبارداری،کنترل و نگهداری مواد غذایی26صفحه

درخواست کالا،نگهداری کالا وکنترل مواد غذایی- درخواست مواد غذایی-موارد مهم در درخواست و نگهداری کالا-استانداردهای فیزیکی نگهداری مواد غذایی

فصل چهارم:سازماندهی آشپزخانه ها 8 صفحه

ترکیب مواد و تولید غذا-پیش غذاها و اشتهاآورها-چرخش شیفت پرسنل-

فصل پنجم:آماده سازی8صفحه

آماده سازی مواد اولیه-آماده سازی مواد غذایی – آماده سازی(میزآن پلاس)

 فصل ششم:روش های پخت32صفحه

پخت غذا-درجه  حرارت مرکز گوشت-ایجینگ گوشت گوساله(بیف)-بیات کردن گوشت

فصل هفتم:پرسیون و سرو کردن14صفحه

چگونه غذاها را در بشقاب سرو و پرسیون کنیم-ارایه گارنیش و تزئین کردن غذا-گارنیش-چیدمان بشقاب-جدول گارنیش های کلاسیک-جدول چیدمان بشقاب

فصل هشتم:استانداردهای دستور طبخ20صفحه

استانداردهای دستورطبخ-فرم استاندارد دستور طبخ-آزمایش بازده-پیش هزینه-آنالیز هزینه محصول-جدول وزن ها و حجم ها-گالن ها-جدول بازده-جدول تبدیلی

فصل نهم:تجهیزات آشپزخانه43صفحه

تجهیزات و لوازم آشپزخانه

اجاق ها

فصل دهم:سس ها(گرم-سرد)64 صفحه

سس های گرم-ضروریات یک سس خوب-رو-سایر نشاسته ها-اجزای تشکیل دهنده سس های مادر-سس های مادر-سس بشامل-سس های تعلیقی گرم-سس های قهوه ای- سس گوجه فرنگی-اسپانیول-دمی گلاس-سس اسپانیول-مهیا ساختن دمی گلاس-دمی گلاس سریع-سس های والوتی-والوتی گوساله-والوتی ماکیان-والوتی ماهی یا سبزیجات-روش تهیه تمام سس های والوتی-عصاره های غلیظ شده گوشت گوساله-جدول سس های ترکیبی-بشامل رقیق-بشامل غلیظ-سس بردیلیز-سس کرم-سس آلمندی-سس سوپریم-برسی بلانش-سس های ترکیبی از عمل تقلیل- سس های صدف داران-سس نیوبرگ-سایر سس ها- سس های امولسیون-انواع سس های امولسیونی-بری بلانک ساده-سس برنیز-سس هالندیز-سس های کره-کره های ترکیبی-برسی باتر-مترو دی هتل-کره قرمز-سس های گوناگون-سس های تقلیل شده آلامینت یک دقیقه ای- سس های باربیکیو-سس های میوه جات شیرین و ترش- کاسترو

فصل یازدهم:صبحانه پزی25صفحه

صبحانه-تخم مرغ پزی-تخم مرغ آب پز-تخم مرغ آب پز را چگونه تهیه و آماده سازی می کنند-تخم مرغ مخلوط شده-تخم مرغ پوچد شده-تخم مرغ شیررد-غلات مورد استفاده در صبحانه-گوشت های صبحانه-سیب زمینی لاینز-پن کیک-بیسکویت-نان های صبحانه-میوه جات تازه و آبمیوه ها-

فصل دوازدهم:پخت انبوه8صفحه

پخت انبوه-برنامه ریزی در بخش های مختلف-برنامه ریزی در بخش آماده سازی-برنامه ریزی برای آشپزخانه ها-برنامه ریزی برای سروغذا و سرویس

فصل سیزدهم:ریسیپی کارتها و دستورالعمل های پخت24صفحه

برنج ها-خورشت ها- کباب ها- سس های سالادها-سالادها

فصل چهاردهم:اصطلاحات آشپزی16صفحه

اصطلاحات انگلیسی آشپزی رایج در آشپزخانه های صنعتی

جهت اطلاع از نحوه تهیه کتاب به وبگاه www.vib.ir مراجعه کنید و از طریق تماس با موبایل مدیر سایت نسبت به خرید آن اقدام نمایید.

کتاب راهنمای آشپزی صنعتی

  • ۰۱/۱۱/۲۲
  • سیدحسین احمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی