آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

هنر آشپزی، هنر موسیقی، هنر مدیریت رستوران چلوکبابی پیتزافروشی، هنر مدیریت کشور

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

هنر آشپزی، هنر موسیقی، هنر مدیریت رستوران چلوکبابی پیتزافروشی، هنر مدیریت کشور

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، ابزاری هستند تا بتوانیم لذت بیشتری از غذا خوردن ونوشیدن ببریم ابزاری هستند برای برقراری ارتباط بین انسانها با یکدیگر در داخل و خارج کشور. درصورتیکه بتوانیم از این ابزارهای هنری برای توسعه کسب و کارمان استفاده بهینه کنیم شاید بتوانیم در مدیریت کشور نقشی ایفا نماییم.اصول کشورداری مشابه اصول آشپزی می باشند که بایستی از ملغمه ای شلوغ ، یک ترکیب زیبا و خوشمزه و خوش عطر و بو و لطیف بیرون بیاوریم.

  • ۰
  • ۰

فهرست مطالب کتاب استاندارد کیترینگ کدکس 39

آیین نامه عملکرد بهداشتی برای غذاهای پخته و پیش پخته در کیترینگ

مترجمین:مهندس عیسی عسگری-مهندس کورش نیکزاد

تهیه کننده کتاب:شرکت فرصت آفرین قرن

پیشگفتار و پیام آقای سیدحسین احمدی

 

مقدمه شرکت فرصت آفرین قرن

معرفی دوره آموزشی ممیزی داخلی کیترینگ

معرفی دوره مدیریت کیترینگ

پیشگفتار

پیشگفتار مترجمین

آیین نامه عملکرد بهداشتی برای غذاهای پخته و پیش پخته در کیترینگ

بخش اول:دامنه کاربرد

بخش دوم:تعاریف

کیترینگ

تاسیسات کیترینگ

غذای سرد شده

تمیز کردن

آلودگی

الف-غذای پخته شده

ب-غذای پیش پخته

ضدعفونی

تاسیسات

کارباغذا

افراد مرتبط با غذا

بهداشت مواد غذایی

غذای منجمد

بهر(سری)

کیترینگ انبوه

مواد بسته بندی

آفات چیدمان غذا

تسهیم(تقسیم)

غذای بالقوه خطرناک

بخش سوم: نیازمندی های بهداشتی در محل تولید

بخش چهارم:الف-تاسیسات:طراحی و تسهیلات

موقعیت

جاده ها و محوطه های مورد استفاده برای وسایل نقلیه چرخ دار

ساختمان ها و تسهیلات

در نواحی کار با مواد غذایی

کف ها

دیوارها

سقف ها

پنجره ها

درب ها

پله ها، آسانسورها و سازه های کمکی

تامین آب

یخ

بخار

آب غیرآشامیدنی

دفع فاضلاب و مواد زائد

سرد کردن

تسهیلات رختکن و توالت ها

تسهیلات شستشوی دست در محل تولید

تسهیلات ضدعفونی

نور(روشنایی)

تهویه

تسهیلات نگهداری مواد زائد و غیرخوراکی

وسایل و لوازم آشپزخانه

مواد

طراحی، ساخت و نصب بهداشتی

تمام وسایل ولوازم آشپزخانه

ظروف مواد زائد و غیرخوراکی

شناسایی وسایل

نگهداری وسایل و لوازم آشپزخانه

بخش پنجم:ب-سالن های غذاخوری:طراحی و تسهیلات

بخش ششم:تاسیسات:الزامات بهداشتی

نگهداری

تمیز کردن و ضدعفونی

برنامه کنترل بهداشت

نگهداری و دفع زباله ها

ممانعت از ورود حیوانات اهلی

کنترل آفات

نگهداری مواد خطرناک

لباس و لوازم کارکنان

بخش هفتم:بهداشت کارکنان و نیازمندی های بهداشتی

آموزش بهداشت

آزمایش پزشکی

بیماری های قابل انتقال

جراحات

شستشوی دست ها

نظافت کارکنان

رفتار کارکنان

دستکش ها

بازدیدکنندگان

نظارت

بخش هشتم:

تاسیسات کیترینگ:نیازمندی های فرآوری بهداشتی

نیازمندی های مواد خام

پیشگیری از آلودگی متقاطع

استفاده از آب در فرآوری غذا

انجماد زدایی

فرآیند پخت

فرآیند تسهیم(تقسیم کردن)

فرآیند سردکردن و شرایط نگهداری غذای سرد شده

فرایند انجماد و شرایط نگهداری غذای منجمد

حمل ونقل

گرم کردن مجدد و ارایه

سیستم شناسایی و کنترل کیفیت

این کتاب در 48 صفحه سایز آ5 می باشد.

علاقمندان به استفاده از خدمات آموزشی و مشاوره در حوزه ممیزی داخلی کیترینگ می توانند از وبگاه www.vib.ir بازدید کنند و جهت هماهنگی با شماره 09191182313 تماس حاصل نمایند.

کتاب کدکس 39کیترینگپشت جلدکتابچه ممیزی داخلی کیترینگگواهینامه طراحی معماری کیترینگ

  • ۰۱/۱۱/۲۳
  • سیدحسین احمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی