آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

هنر آشپزی، هنر موسیقی، هنر مدیریت رستوران چلوکبابی پیتزافروشی، هنر مدیریت کشور

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

هنر آشپزی، هنر موسیقی، هنر مدیریت رستوران چلوکبابی پیتزافروشی، هنر مدیریت کشور

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، ابزاری هستند تا بتوانیم لذت بیشتری از غذا خوردن ونوشیدن ببریم ابزاری هستند برای برقراری ارتباط بین انسانها با یکدیگر در داخل و خارج کشور. درصورتیکه بتوانیم از این ابزارهای هنری برای توسعه کسب و کارمان استفاده بهینه کنیم شاید بتوانیم در مدیریت کشور نقشی ایفا نماییم.اصول کشورداری مشابه اصول آشپزی می باشند که بایستی از ملغمه ای شلوغ ، یک ترکیب زیبا و خوشمزه و خوش عطر و بو و لطیف بیرون بیاوریم.

  • ۰
  • ۰

از قدیم گفته اند بعضی از کارها مثل آب در هاون کوبیدن است یعنی اینکه بی فایده است.

اجتماع در این ضرب المثل نقش هاون را دارند و نقش آب را نیز دستگاه حکومت ، دولت و جامعه سیاسی ایران(نخبگان اجتماعی سیاسی) بازی می کند.

موقعی هاون می تواند کار مفیدی انجام بدهد و از خود راضی باشد که بتواند نقش خود را به خوبی ایفا نماید و به محصولی که مدنظرش هست در مدت معین دست یابد.

هاون(مردم) وقتی می بینند آب(دستگاه حکومت، دولت و جامعه سیاسی) راکد است و گندیده است و کوبیدن آن منجر به تولید محصول با کیفیت نمی شود بنابراین منزوی و بی تفاوت می شود تا مواد اولیه با کیفیت درون هاون ریخته شود!

چرا آب راکد است و گندیده است؟ چون اتخاذ و اجرای سیاست های فرهنگی را براساس نیازهای فعلی جامعه انجام نمی دهد و اصرار و پافشاری به اجرای سیاست های فرهنگی امتحان پس داده می نماید.

چون سیاسیون حاکم بر کشور سیاست خیال پردازانه و متوهمانه هیجانی دارند و برنامه معین سیاستی ندارند که مردم متوجه شوند که این سیاسیون دارند روی این خط حرکت می کنند و حالا بخاطر این شرایط خاص از این خط خارج شده اند ولی در مدت کوتاهی دوباره به خط متصور شده قبلی بازخواهند گشت.

در تابوهای سیاسی ای گیر کرده اند که مانع از روشن شدن ذهنشان می شود که البته جدیدا متوجه شدم که مثلا تابو سیاسی مذاکره با امریکا بخاطر نداشتن مذاکره کننده کاربلد و نداشتن فلسفه مذاکره اقناعی می باشد ولی سیاسیون چون به این مهارت تسلط ندارند همیشه قضیه شیطان بزرگ و دشمن ملت و ... را مطرح می کنند!

قوانین مجلس میلی و قانون اساسی بیش از 30 سال است بازبینی و تغییر نکرده اند و این همان آب راکد و گندیده است که بایستی بروز شود.

ساختار اداری حکومت و دولت متناسب با نیاز مردم و سرزمین و هویت مان نمی باشد و براساس دیدگاهی فرضی است که سیاسیون ما دارند که اینطور بایستی باشد ولی چنانچه فرستادگانی به چهارگوشه جهان بفرستند تا روش های کشورداری را تحقیق کنند و برایمان بیاورند متوجه خواهیم شد که ما اندر خم یک کوچه بودیم و بایستی آنرا تغییر بدهیم! ولی وقتی می رویم به سازمان ها و ادارات دولتی و حکومتی بیشتر می بینیم که قضیه جمع کردن اطرافیان حکومت و یا جیره خواران در یک جاهایی با عنوان سازمان، وزارتخانه،شرکت دولتی،نهاد مردمی است تا پول را بین خودشان پخش کنند بجای اینکه پول را در جای درست و مولد خرج کنند!

برنامه های آموزش و پرورش و آموزش عالی ما بایستی مهارت محور بشود و قسمت هایی که آموزش محور هست بایستی از سمت دولت پشتیبانی شود و آن قسمت هایی که پژوهش محور است بایستی از سوی صنعت پشتیبانی بشود یا از سوی نهادهای بین المللی ولی الان که دقت می کنیم می بینیم سیستم آموزش ما کاسبی محور است!

راجع موارد فرهنگی و زیستی بجای اینکه المان سازی ملی و بین المللی در چیزهایی که می تواند فراگیر جهانی شود بنمایند روی چیزها با بعد اهمیت کمتر تمرکز و هزینه می کنند و پس از چندی نیز آن پول را بایستی هدررفته در نظر گرفت مثل نهال کاری با بذرهای نر در بیابان ها، مثل ریزگردها در کشورهای همسایه، مثل سرمایه گذاری در کتابخانه در کشورهای همسایه؟!

راجع قانع کردن مردم در مسائل مهم کشور نیز که همگی شان لال می باشند و یا وقتی صحبت می کنند به اعضای خانواده خود نگاهی نمی اندازند که اگر شما کار درست بودید پسرتان با خارج نشین جفت نشده بود و جاسوس از آب در نمی آمد و یا اگر شما کارتان درست بود پسرتان ژن برتر در نمی آمد؟! این افراد سیاسی با این اشکالات مهم درصدد هستند که بدون قانع کردن مردم ، سرخودشان را بیاندازند پایین و راه را برای امیال حکومت و دولت هموار کنند!

اینکه سیاسیون ما می گویند خودکفایی، معنای خوب و جالبی ندارد چون همه ما می دانیم که دست خدا با جمع است بنابراین وقتی می گوییم خودکفایی یعنی اینکه نمی خواهیم بگذاریم جمعی از امکانات و ظرفیت های بین المللی در داخل و یا در خارج تشکیل شود؟ فی الحال کار پسندیده ای که از زمان شاهنشاه آریامهر شروع شد مثل سرمایه گذاری در میدان نفتی رهام و حالا از طریق حکومت فعلی در کشورهای امریکای جنوبی و غیره با احداث پالایشگاه و امثالهم دنبال می شود باعث ترکیب درون گرایی و برون گرایی می شود و می تواند ما را در مسیر موفقیت قرار بدهد.

سامان دهی ساختار اداره کشور برمبنای پژوهش،برنامه ریزی،اجرا و پایش بایستی باشد که متاسفانه اینچنین نیست چنانکه می بینیم در یک دولت وزارت بازرگانی حذف می شود و در یک دولت دیگر ایجاد می شود در یک دولت گردشگری به وزارت فرهنگ و در یک دولت دیگر به وزارت مستقل تبدیل می شود سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور حذف می شود و دوباره ایجاد می شود و اینها همه نشان از سیستم فرسوده فکری سیاسیون کشور هست!

ثبات سیاست گذاری در مدیریت مملکت نیز از مواردی هست که چنانچه برای آن برنامه و استراتژی به مردم ارایه شود باعث می شود که از بی تفاوتی اجتماعی خارج شوند و وارد مشارکت در اداره کشور شوند!

و شاید تمامی این موارد بدرستی انجام نمی شود تا فقط عده قلیلی از کسانی که قدرت و پول کشور در کنترل شان هست به ویژه خواری خود ادامه بدهند؟!

  • ۰۱/۱۲/۱۳
  • سیدحسین احمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی