نقش کیترینگ ها در عرضه غذای سالم
دکتر سیدهدایت حسینی
مدیرکل نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
منبع:کتاب چکیده مقالات اولین کنفرانس کارآفرینی کیترینگ موادغذایی و صنایع وابسته
10و 11 شهریور 1387 نمایشگاه بین المللی تهران سالن خلیج فارس
برگزارکننده شرکت فرصت افرین قرن www.vib.ir
دبیر:سیدحسین احمدی
دبیرعلمی:دکتر محمد حسین عزیزی
دبیراجرایی:بهرخ باقریان
موجب خوشوقتی است که اولین کنفرانس کارآفرینی و کیترینگ مواد غذایی و صنایع وابسته با برگزارکنندگی شرکت فرصت آفرین قرن و همکاری سازمانهای مختلف و ستاد کارآفرینی شهرداری تهران برگزار می گردد.تشکیل چنین سمینارهایی با همت و کوشش فراوان مسئولین محترم می تواند راهگشای این صنعت در جهت بهبود کیفیت محصولات باشد.غذا بعنوان جزء اساسی زندگی انسان همگام با پیشرفت تکنولوژی و افزایش خواستها،نیازمند تنوع و خلاقیت بیشتر می باشد.روی آوردن به امر سرویس دهی غذایی نوعی تعهد و هنری چشمگیر در برآوردن تقاضاهای اجتماعی و تجاری است.بطوریکه مهارتهای خاص و تخصص ها در این بخش با تمامی زمینه های دیگر تجاری متفاوت می باشد.امروزه کلید موفقیت در یک بخش غذایی به عوامل مختلفی از قبیل کیفیت، مهارت شخصی،خلاقیت، مدیریت خوب و سرویس دهی مناسب با رعایت،آخرین استانداردها وابسته است. در نهایت جلب رضایت مشتری و ایجاد یک بخش عاری از آلودگی با کیفیت بالا و مدیریت صحیح از مهمترین بخش های کار می باشد.
آلودگی های غذایی از دلایل مهم شیوع بیماریها و کاهش رشد اقتصادی در کشورهای در حال توسعه به شمار می آیند.اطلاعات در مورد بیماری های با منشاء غذایی بیانگر آن است که در اکثر موارد شیوع امراض به خاطر شیوه های تهیه غذا در رستورانها، اغذیه فروشی هاو به طور کل مراکز سرویس دهی غذایی و عرضه می باشد.اهمیت تولید غذای سالم هنگامی روشن تر می شود که بدانیم حدود 70 نوع بیماریهای عفونی از طریق غذای ناسالم سرایت می کند و بیش از 450 بیماری میکروبی و ویروسی، انگلی، قارچی از طریق غذای ناسالم باعث مسمومیت غذایی می شود.
در کنفرانس WHO در سال 1996 به دولتها و صنایع و تولیدکنندگان مواد غذایی علاوه بر نظارت بهداشتی و اجرای مدیریت صحیح بر مراکز تولید مواد غذایی، پرداختن به آموزش بهداشتی نیز توصیه شده است. بخصوص مشاوره با مراکز تحقیقات و پژوهش و مراکز دانشگاهی می تواند در پیشبرد این هدف بسیار موثر باشد با آموزش کنترل ایمنی غذا به تهیه کنندگان غذا می توان سبب کاهش بیماری های با منشاء غذایی شد.
در ایران نقش غذا در زندگی اقتصادی، اجتماعی مردم کاملا مشخص است.بخش غذا %40 تولید ملی را تشکیل داده که اولویت بخشیدن به ایمنی و امنیت غذا را در توسعه کشور بیش از پیش آشکار می کند.
با توجه به اینکه از اهداف کنفرانس نشر و گسترش دانش مدیریت کیترینگ همچنین توسعه و ترویج نگرش علمی به مدیریت کیترینگ می باشد این امر نیاز به برنامه ریزی دقیق در تهیه و نگهداری و انبارداری و توزیع و عرضه مواد غذایی به صورت علمی و مدیریت واحد دارد.
وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، اداره کل نظارت بر مواد غذایی ،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی به واحدهای کیترینگ که شرایط GMP و GHP را رعایت نمایند تاییدیه بهداشتی یک ساله می دهد.
امیدوارم که این سمینار در جهت تحقق اهداف خود موفق بوده و به نوبه خود پیشرفت روزافزون این صنعت را از خداوند متعال مسئلت دارم.
تامین کنندگان سامانه معاملات خوراک دارای تاییدیه بهداشتی می باشند و به این اصول که در بالا آمد آشنا هستند بنابراین غذای ایمن و با کیفیتی به شما ارایه خواهند نمود.
افراد ذیربط با این سامانه عبارتند از :پیمانکار آشپزخانه، تهیه کنندگان غذای مهمونی، تهیه کنندگان غذای هیئت، تهیه کنندگان غذای پرسنلی، تهیه کنندگان غذا، کیترینگ، پیمانکار طبخ و توزیع غذا، قرارداد انجام خدمات آشپزخانه سرویس دهی و تامین غذای سالن، قرارداد طبخ و توزیع غذا، نمونه قرارداد تهیه غذا، نمونه قرارداد پیمانکاری طبخ غذا برای کارکنان، مناقصه آشپزخانه و سلف دانشجویی، خدمات پذیرایی، خدمات مجالس، تامین کننده غذا ،غذای شرکتی، ناهار شرکتی، لیست غذاهای نذری، لیست انواع غذای مجلسی ایرانی برای مهمانی، لیست غذا برای شام و مهمانی، بهترین غذاهای ایرانی برای مجالس مهمانی، لیست شربت و غذای نذری ماه محرم و صفر، سفارش غذای هیئتی و نذری، منوی سفارش غذای شرکتی، ناهار شرکتی، لیست غذاهای نذری، لیست انواع غذای مجلسی ایرانی برای مهمانی، لیست غذا برای شام و مهمانی، بهترین غذاهای ایرانی برای مجالس مهمانی، لیست شربت و غذای نذری ماه محرم و صفر، سفارش غذای هیئتی و نذری، منوی سفارش غذای شرکتی، آخ جون غذا، آهنگ های کودکانه غذا خوردن، آهنگ غذا درست کن ،آهنگ برای روز جهانی غذا ،بهترین آهنگ های مخصوص رستوران، به به چه غذایی، آهنگ با کلام مخصوص کلیپ آشپزی، موزیک آشپزی، چه موزیکی هنگام آشپزی مناسب است، موسیقی خوراک روح است ولی برخی در پی انکار آن هستند، پخش موسیقی در گاوداری های ایران برای افزایش آرامش و شیردهی، لیست غذا برای ناهار، سامانه معاملات خوراک، سایت شاخص قیمت خوراک ایران ،آهنگ غذا، موسیقی اشپزی، موسیقی خوراک، خوراک دام، کنسانتره دام، جیره غنی با مواد مغذی، اصول تغذیه مناسب در محیط کار، گردشگری خوراک ،سنداجرایی برنامه تغذیه سالم، سامانه تغذیه کارکنان، برنامه تغذیه ورزشی،بشقاب غذای سالم، برنامه هفتگی غذای خوشمزه برای محل کار و خانه ،جیره غذایی اضطراری، تغذیه کارکنان ،رژیم غذایی سالم، برنامه غذایی ،منوغذایی، غذای مراسم ،منوی سفارش غذای شرکتی و مراسم، منوی مجالس ترحیم ،انواع جشن ها و دورهمی ها، تهیه غذا میوه و حلوا مجالس و مراسم و ترحیم، قیمت منو غذا و خدمات عروسی، پک غذای ترحیم، ریزه کاریهای دلیوری بیرون بر فست فود، اصول دلیوری در فست فود، غذای کیلویی، رستوران زنجیره ای، غذای بوفه و سلف سرویس، غذای دلیوری، غذای بیرون بر، آشپزی صنعتی، غذای آماده و نیمه آماده، غذای بسته بندی شده، مجری رویداد، برگزارکننده نمایشگاه، اسپانسر، پک ترحیم، مراسم جشن، سبزی پلو با ماهی، قیمه نذری ،حلیم شله زرد، دیزی آبگوشت، آش رشته، پیتزا ساندویچ،طراحی آشپزخانه صنعتی، تجهیزات آشپزخانه صنعتی، کتاب راهنمای آشپزی صنعتی، MBA کیترینگ
- ۰۱/۱۲/۱۷