آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

هنر آشپزی، هنر موسیقی، هنر مدیریت رستوران چلوکبابی پیتزافروشی، هنر مدیریت کشور

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

هنر آشپزی، هنر موسیقی، هنر مدیریت رستوران چلوکبابی پیتزافروشی، هنر مدیریت کشور

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، ابزاری هستند تا بتوانیم لذت بیشتری از غذا خوردن ونوشیدن ببریم ابزاری هستند برای برقراری ارتباط بین انسانها با یکدیگر در داخل و خارج کشور. درصورتیکه بتوانیم از این ابزارهای هنری برای توسعه کسب و کارمان استفاده بهینه کنیم شاید بتوانیم در مدیریت کشور نقشی ایفا نماییم.اصول کشورداری مشابه اصول آشپزی می باشند که بایستی از ملغمه ای شلوغ ، یک ترکیب زیبا و خوشمزه و خوش عطر و بو و لطیف بیرون بیاوریم.

  • ۰
  • ۰

حدود 3 ماه پیش لایحه ای را به دادورز اجرای احکام دادگستری ارایه دادم و وی در حالیکه در حال خواندن لایحه بود گفت:نمی شود، آیا تو از حقوق چیزی می دانی؟! گفتم:چطور شد این سوال را کردی؟لایحه ای نوشته ام که نحوه اجرای حکم بدین شکل بایست باشد. مجدد گفت:آیا تو از قانون سردرمی آوری؟آیا از حقوق چیزی می دانی؟ گفتم:به اندازه رفع امورات خودم بله سردر می آورم! گفت:پس صبر کن تا قاضی اجرا دستور بدهد!

قاضی آنروز نیامد

نوبت گرفتم هفته بعد رفتم دیدم قاضی نوشته که استعلام گرفته شود و خواسته بنده دنبال شود.

دادورز دیگر نرم شده بود و دیگر نمی پرسید که از قانون یا حقوق سردر می آوری یا خیر؟!

با ارایه تجربه بالا در ادامه می خواهم راجع به مطلبی که اکثر آدم هایی که با آنها راجع اوضاع کشور هم کلام می شوی و در نهایت می گویند "من آدم سیاسی ای نیستم" بپردازم.

اصول دین 5 تا است یعنی اگر یکی از اصول دین را انجام ندهی در اجرای دین با نقص همراه هستی و کارهایت درست نمی باشد.

حواس انسان نیز 5 تا است(شنیداری،بینایی،بویایی،چشایی،لامسه)(حس حرارت،حس موقعیت اندام های بدن،حس تعادل) یعنی اگر درست عمل نکنند می فهمی که اوکی نیستی!

دادورز اجرای احکام که در بالا گفتم، بخاطر اینکه اکثر مراجعه کنندگانش آگاه به قانون و مسائل حقوقی نبوده اند با اینکه اطلاعات قانونی خودش معلوم شد که کم بوده است، همچنین رفتاری با بنده داشت که پرسیده بود: آیا از حقوق چیزی می دانی؟! او با این سوال قصد به کنج راندن و دیکته کردن تبعیت از حرف هایش به من را داشته است ولی در نهایت موفق نشده است و مجبور به تبعیت از خواسته من که به تایید قاضی رسیده بود،شد.

پس ما آدم ها در زندگی مان بایستی به تمام اصول دین توجه کنیم و بایستی تمام حواس مان اوکی باشد تا زندگی دنیوی و اخروی مان اوکی باشد.

کسانی که می گویند با سیاست کاری نداشته باش و یا کسانی که می گویند من آدم سیاسی ای نیستم در اصل دارند زحمات یک عمر خود را به باد می دهند، یعنی دور ملک زمین ات که خریده ای دیوار می کشی و در یک قسمت نه دیوار می کشی و نه دروازه می گذاری؟!یعنی زرشک! اجازه می دهی از همان یک قسمت سوء استفاده شود و سواری از خودت توسط شخصی دیگر گرفته شود.

مشابه اینکار را همه مان در موضوع های دینی انجام دادیم و همه مان به کتاب یکی از مراجع بعنوان مقلد بسنده و اکتفا کرده بودیم و مخ خود را راجع به این امور تعطیل کرده بودیم؟!

حالیه راجع به امور سیاسی نبایستی راه رفته را دوباره رفت!

راجع به امور سیاسی بایستی فکر کرد، حرف زد مطابق قانون آزادی بیان که در قانون اساسی آمده است

چنانچه کسی نیز ازت پرسید این معنی اش چیست، اگر دیدید سو غرض دارد جواب ندهید تا احضاریه دادگاه بیاید و اگر دیدید سوءغرض ندارد تبیین کنید تا وی نیز از جهالت رهایی یابد!

  • ۰۱/۱۰/۲۳
  • سیدحسین احمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی