آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

هنر آشپزی، هنر موسیقی، هنر مدیریت رستوران چلوکبابی پیتزافروشی، هنر مدیریت کشور

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

هنر آشپزی، هنر موسیقی، هنر مدیریت رستوران چلوکبابی پیتزافروشی، هنر مدیریت کشور

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، سامانه معاملات خوراک، اصول کشورداری

آهنگ غذا، موسیقی آشپزی، ابزاری هستند تا بتوانیم لذت بیشتری از غذا خوردن ونوشیدن ببریم ابزاری هستند برای برقراری ارتباط بین انسانها با یکدیگر در داخل و خارج کشور. درصورتیکه بتوانیم از این ابزارهای هنری برای توسعه کسب و کارمان استفاده بهینه کنیم شاید بتوانیم در مدیریت کشور نقشی ایفا نماییم.اصول کشورداری مشابه اصول آشپزی می باشند که بایستی از ملغمه ای شلوغ ، یک ترکیب زیبا و خوشمزه و خوش عطر و بو و لطیف بیرون بیاوریم.

  • ۰
  • ۰

دومین کنفرانس کارآفرینی کیترینگ و صنایع سازگار با محیط زیست در سال 1388 فایده ای که برای شرکت فرصت آفرین قرن داشت فراهم شدن زمینه برای ورود به تجارت پسماند تر مراکز خدمات غذایی و پذیرایی بود.

فهرست مقالات دومین کنفرانس کارآفرینی کیترینگ و صنایع سازگار با محیط زیست

19 و 20 خرداد ماه 1388

هفته محیط زیست

مکان

سالن های سبز و سرو سازمان حفاظت محیط زیست تهران بزرگراه حکیم جنب پارک پردیسان

دبیر کنفرانس مهندس سیدمهدی حسینی دبیر کمیته علمی مهندس محمد رضا عین قلائی دبیر اجرایی سیدحسین احمدی

  1. جایگاه علوم و تکنولوژی نوین در کارآفرینی کیترینگ نوشته هلیا واحدی جایگاه واحد آموزش شرکت مهندسی نرم افزار طرفه نگار
  2. لزوم طراحی صحیح و اصولی در کیترینگ ها نوشته زهرا نشاط پرور و مهندس امیر عسگری جایگاه هواپیمایی ارم و هواپیمایی آسمان
  3. نگرش پیشگیرانه HSE در کیترینگ بلایای طبیعی و مخاطرات نوشته راشین گوهرشاهی جایگاه تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست کشور
  4. فایده اتوماسیون در رستوران ها و مراکز تولید و توزیع غذا با نگاه به بحث کارآفرینی نوشته خانم دکتر شیرازی جایگاه واحد فروش شرکت مهندسی نرم افزار طرفه نگار
  5. کاربرد مولد گازی صفحه سرامیکی امواج مادون قرمز در کیترینگ نوشته سیدوحید ولی اللهی جایگاه شرکت دماگستر
  6. نقش مطبوعات و رسانه ها در تبیین حفظ محیط زیست در کیترینگ نوشته سیدعلاءالدین ظهوریان جایگاه مدیرعامل شرکت پیام همشهری
  7. بهره گیری از فناوری نانو در کارآفرینی کیترینگ نوشته رضا علی زاده و سوده عابدینی و صدرالله رضایی جایگاه سازمان اتکا
  8. نقش بنگاه های اقتصادی در کارآفرینی کیترینگ مواد غذایی نوشته سیدحسین احمدی و میرموسی رییس حسینی جایگاه شرکت فرصت آفرین قرن و اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران
  9. عوامل فرهنگی تاثیرگذار بر ناامنی غذا و عدم استقبال از کیترینگ نوشته مسعود بهرام نژاد جایگاه صدا وسیمای مرکز لرستان
  10. نقش کرم خاکی آیزینا فوتیدا در بازیافت پسماندهای واحدهای کیترینگ نوشته محمد رضا عین قلائی و خسرو سلجوقی جایگاه سازمان حفاظت محیط زیست کشور و وزارت کار و امور اجتماعی
  11. ضرورت اعمال سیستم مدیریت HSE در صنعت کیترینگ نوشته الناز کیوانی و محمد رضا عین قلائی جایگاه سازمان حفاظت محیط زیست کشور
  12. تحول در سیستم طبخ سنتی و صنعتی نوشته عبدالرضا صدیق زاده جایگاه شرکت تیان گاز استیل

اسامی شرکت کنندگان در نمایشگاه جانبی

گاز سو

شرکت ICS

مجله غذا

شرکت نوبر سبز

مجله سنبله

شرکت دما گستر-کباب پز تابشی شیدپخت

شرکت فرآورده های گوشتی پاکدام پارس

شرکت چیکا

شرکت فناوری نانوطب آریا

شرکت طرفه نگار نرم افزار هلو

نرم افزار انلاین سفارش تالار،سالن و باغ مجالس شرکت تحلیل سیستم فرازنت پارس

نرم افزار آنلاین مدیریت و داوری همایش همایش نگار شرکت تحلیل سیستم فرازنت پارس

تهیه غذای قریشی

انجمن ملی زیست جوان

هواپیمایی آسمان

شرکت پیام همشهری

مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای

اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران

سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

وزارت کار و امور اجتماعی

شرکت مادر تخصصی مدیریت پروژه های کیترینگ ایران

دبیر اجرایی کنفرانس سیدحسین احمدی مدیرعامل شرکت فرصت آفرین قرن www.vib.ir

کنفرانس کارآفرینی کیترینگ

  • ۰۱/۱۱/۲۹
  • سیدحسین احمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی